1 februarie 2017 – încă o zi pentru premiera documentarului

| 12 ianuarie 2017 | 0 comentarii

Dragii noștri, întrucât biletele pentru data de 31 ianuarie 2017 au fost vândute în totalitate și sunt în continuare foarte mulți cei care doresc să participe la premiera filmului ”Puterea Tăcerii”, proiecțiile documentarului vor continua și în data de 1 februarie 2017, la aceleași ore, finalizându-se desigur cu o întâlnire live cu Braco. 🙂

Pentru achiziționarea biletelor, vă rugăm accesați link-ul.

IMPORTANT!

  • Puteți achiziționa biletele făcând plata on-line. După ce le veți primi prin e-mail, trebuie să le imprimați, pentru a le prezenta la intrarea în sala evenimentului.
  • Dacă rezervați biletele pentru a le ridica de la casieria cinematografului, vă rugăm să aveți în vedere faptul că rezervarea este valabilă numai 72 de ore.
  • Urmăriți cu atenție email-urile pe care le primiți la cumpărarea sau rezervarea biletelor, pentru că acestea conțin toate informațiile pe care dumneavoastră trebuie să le știți. Astfel, se vor putea evita situațiile neplăcute apărute la rezervarea biletelor pentru prima zi.

Vă așteptăm cu drag!

La sesiunea live cu Braco ce va avea loc după premiera filmului, pot participa numai persoanele cu vârsta peste 18 ani, iar în cazul femeilor gravide, doar cele aflate în primul trimestru de sarcină.

Categorie: Evenimente în România, Noutăţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *