3 faze ale efectului

Drago Plecko, un om de ştiinţă bine-cunoscut şi parapsiholog care, de peste trei ani a făcut cercetări despre Braco şi activitatea sa, a aflat că efectele lui Braco asupra vizitatorilor săi pot fi împărţite în trei trepte sau faze.

Pe baza constatărilor sale, el dă acestora următorul sfat:

1. Încercaţi să înţelegeţi!

„Încercaţi să înţelegeţi că Braco nu este un vindecător în sensul clasic al cuvântului. El nu emană câmpuri electromagnetice, pe care noi să le putem măsura cu instrumente. Al său „modus operandi” se bazează pe ideea că există un fel de conştiinţă colectivă ce acţionează în vieţile noastre. Vă puteţi imagina o piscină a conştiinţei comune, iar problemele şi anomaliile voastre, ca mici puncte strălucitoare în acest câmp. Vă simţiţi prea slabi pentru a dizolva aceste puncte şi a vă schimba situaţia radical. Acesta este motivul pentru care sunteţi aici. Braco este una dintre acele rare fiinţe umane, ce au capacitatea de a influenţa aceste anomalii din viaţa voastră, ridicându-vă la un nivel spiritual superior, fie că vă daţi seama de acest lucru sau nu. Aceasta se întâmplă prin simpla sa prezenţă. În acel moment, în timpul sesiunii, gândurile voastre devin extrem de puternice şi le puteţi folosi pentru a vă ajuta singuri, pentru a vă rezolva probleme de sănătate, conflicte în familie, blocaje emoţionale sau chiar situaţii financiare.

2. Problema este că fiecare experienţă păleşte cu timpul.

Totuşi, majoritatea vizitatorilor doresc să menţină experienţa și să-i prelungescă efectele în viaţa lor. Există două moduri de a face acest lucru:

Primul dintre ele este mai ortodox şi constă în scrierea unui jurnal special conceput. (vezi „Prima carte a vindecării”). Acesta este modul de a prelungi intervenţia tăcută a lui Braco în viaţa voastră. În plus, scrieţi câteva sugestii care le regăsiţi în această lucrare, pentru a elimina orice rezistenţă din partea subconştientului vostru şi pentru a vă deschide complet la acea energie, la acea iubire necondiţionată, pe care doar puţini o pot oferi.

Celălalt mod, care este mai puţin ortodox, este să urmărim oricare dintre DVD-urile cu Braco. Acesta se bazează pe fenomenul de rezonanţă. Imaginea tridimensională a lui Braco de pe ecran vă reaminteşte puternic de acele momente cu el şi este creată aceeaşi stare de spirit. Aceasta se numeşte „rezonanţă”. Este un fapt dovedit ştiinţific. Acelaşi lucru este valabil pentru efectele soarelui de aur, simbolul lui Braco. Acest simbol, în mod evident, vă influenţează la nivelul subconştienţei voastre, unde puteţi simţi că puteţi fi conectaţi cu Braco prin acel simbol în orice moment doriţi şi puteţi simţi ceea ce curge prin Braco fără a fi cu el.

3. Cărţi despre Braco

În aceste cărţi, puteţi citi detalii despre trecutul lui Braco şi afla mai multe despre el şi Ivica. Cărţile conţin sfaturi pentru problemele voastre de zi cu zi şi unele cazuri uimitoare istorisite de oameni care au fost ajutaţi de Braco în cele mai neaşteptate moduri. De ce este bine să citiţi acestea? Cu toţii avem îndoieli – suntem civilizaţia lăcomiei şi îndoielilor. De aceea, ştiind că cineva înaintea voastră a făcut-o, că s-a vindecat ori şi-a rezolvat problema pe care şi voi o aveţi, este un fapt încurajator. Aceasta vă dă impulsul necesar, ce îndepărtează depresia şi lipsa de credinţă. Citiţi într-o manieră relaxată şi vedeţi cât de apropiaţi de Braco puteţi deveni.” – Drago Plecko.

Aceste explicaţii ale lui Drago ne ajută să înţelegem mai multe despre Braco şi această putere şi energie. Concluziile sale au fost confirmate de reacţiile oamenilor şi de efectele cărţilor, filmelor şi soarelui de aur.