Braco in Romania

3 şi 4 martie – primul eveniment de gazing la Bucureşti

| 10 februarie 2017 | 2 Comentarii

După marele succes pe care l-a avut premiera documentarului “Puterea Tăcerii” în România, vizionat de aproape 3000 de oameni, Braco revine acum pentru primul eveniment de gazing live.

Vineri 3 martie şi sâmbătă 4 martie 2017, va avea loc primul eveniment live cu public, din România, la Crystal Pallace Ballrooms (vezi harta), sala Londra, Bucureşti, ce va include 4, respectiv 5 sesiuni. Vineri sesiunile au loc la orele 17:00, 18:00, 19:00 şi 20:00, iar sâmbătă la orele 08:30, 9:30, 10:30, 11:30 şi 12:30. Fiecare sesiune durează aproximativ 40 minute si se va desfăşura similar celor transmise in direct, din Zagreb.

Astfel, sesiunea va începe cu o prezentare despre Braco şi misiunea sa, după care Braco va intra in sală si va privi grupul de vizitatori cateva minute, iar la final participanţii vor fi invitaţi să vorbească despre felul în care viaţalor şi a celor dragi, a fost atinsă de invizibilul Dar din privirealui Braco.

Costul unui bilet este de 30.00 lei şi poate fi achiziţionat accesând link-ul.
Dacă doriţi să vizionaţi pagina evenimentului, accesaţi link-ul

Mai sunt
până la primul eveniment live cu Braco
în România

IMPORTANT
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Se recomandă ca participantii la sesiunile cu Braco să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.

Comentarii Facebook

Categorie: Evenimente în România, Noutăţi

Împărtăşeşte un gând

2 Comentarii la "3 şi 4 martie – primul eveniment de gazing la Bucureşti"

Notificări
avatar
Sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
RADUCEA IONICA
Vizitator
RADUCEA IONICA

AM GRESIT ADRESA DE EMAIL SI AM REZERVAT 4 BILETE LA SESIUNEA BRACO 3MARTIE 19.00-19.40
IN LOC DE IONICA.RADUCEA@YAHOO.COM AM SCRIS RADUCEA.IONICA@YAHOO.COM.Ce se poate face?cum imi pot recupera biletele platite?mltumesc

wpDiscuz