Aniversarea lui Braco – 23 noiembrie 2013

| 29 noiembrie 2013

1462

În timp ce majoritatea oamenilor îşi iau liber pentru a-şi sărbători ziua de naştere, pe 23 noiembrie 2013 Braco a întâmpinat cu bucurie, începând cu primele ore ale dimineţii, mulţimea de oameni care a sosit la Srebrnjak 1 în Zagreb, Croaţia, pentru a-l sărbători.

Vremea ploioasă nu i-a împiedicat să sărbătorească cu Braco cea de-a 46-a aniversare a sa. Aşa cu s-a întâmplat de fiecare dată în ultimii ani, Braco a împărtăşit darul său, atât în sesiuni cu grup, cât şi prin transmisiuni în direct, prin internet, cu cei care nu au putut ajunge, dar care au dorit să-i fie alături.

140

Aşteptarea a fost lungă, dar fiecare a înfruntat vremea rece şi ploioasă într-un spirit aparte, pentru a celebra această zi foarte specială. În aer s-a simţit mirosul buchetelor parfumate. În fiecare an familiile se adună aici cu copiii lor, cei mici având prilejul să întâlnească privirea lui Braco numai de 2 ori pe an – de ziua sa şi de ziua lui Ivica. A fost cu adevărat o reuniune de familie la nivel mondial. Fiecare persoană are propria poveste, unică, a modului în care Braco a atins şi a schimbat viaţa fiecăruia şi vieţile celor dragi, de-a lungul tuturor acestor ani.

14

Limbajul iubirii este universal. Nenumărate suflete frumoase s-au alăturat pentru a celebra cea de-a 46-a aniversare a dragului nostru frate Braco, transmisă în direct în întreaga lume, aducându-i buchetele recunoştinţei şi cele mai bune urări.

Îi mulţumim din suflet lui Braco pentru toate sesiunile minunate şi echipei Braco-Europa.tv pentru că au făcut posibil acest minunat eveniment ce a putut fi vizionat de către oameni din întreaga lume.

LA MULŢI ANI!

Categorie: Noutăţi

Comentariile sunt oprite.