Cine este Braco?

bracoCu Braco, confortul poate fi găsit în calda familiaritate a unei întâlniri care ne deschide inima şi ne animă speranţa încă o dată.

Cei care l-au întâlnit pe Braco pentru prima dată, au observat de obicei acest sentiment primitor de familiaritate, chiar de prietenie şi încredere. Alţii declară că această conexiune creşte cu timpul, devenind un fundament unic, personal, prin care vieţile lor sunt îmbogăţite de împărtăşirea darului lui Braco.

Munca lui Braco în folosul oamenilor de pretutindeni, de a îmbunătăţi vieţile şi de a oferi o nouă speranţă, a început să se desfăşoare din anul 1995, ajutând oamenii din multe ţări, inclusiv Croaţia, Slovenia, Germania, Statele Unite ale Americii, Austria, Elveţia şi Japonia. Şi această listă este în creştere, cu noi ţări ce oferă invitaţii pentru ca Braco să le viziteze.

Într-o întâlnire cu Braco, el oferă darul său vizitatorilor, prin privirea sa tăcută. Fie că Braco este întâlnit în persoană, fie prin conectarea la internet la o sesiune în direct (live stream), din aceasta rezultă o interacţiune între Braco şi vizitatorii săi, despre care mulţi oameni de ştiinţă ce studiază munca lui Braco, au raportat că are loc dincolo de nivelul tradiţionalei „energii de vindecare”.

Rezultatul acestei întâlniri începe pentru mulţi oameni cu apariţia de sentimente pozitive. Astfel de sentimente acţionează pentru a cataliza efectele de îmbogăţire, pentru unii, nu numai a bunăstării individuale emoţionale şi a sănătăţii, ci pot creşte pentru a influenţa benefic familia, relaţiile, locul de muncă şi inspiră oamenilor o comunicare majoră în general.

Numeroşi medici şi-au documentat constatările înainte şi după ce pacienţii lor au întâlnit privirea lui Braco, declarând recuperări, uneori chiar sfidând o explicaţie medicală acceptată. Mulţi vizitatori, inclusiv medici şi oameni de ştiinţă, consideră darul lui Braco „extraordinar”. Cu toate acestea, Braco nu promite nimănui un remediu, ci doar oferă posibilitatea ca darul pe care-l împarte să poată ajuta în vreun fel. El ne încurajează să înţelegem că acest dar este absolut normal şi în interiorul fiecăruia. Braco nu controlează acest dar şi nu decide cine primeşte ajutor, dar îl oferă cu dragoste oamenilor, pentru a decide ei înşişi.

Puteţi afla informaţii despre Braco şi darul său urmărind şi filmul subtitrat în limba română de mai jos sau accesând canalul youtube Braco Romania.
[youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=E3xDNlf_n5s” width=”640″ height=”420″ controls=”no” modestbranding=”yes”]