Despre DAR

„Viaţa întotdeauna merită trăită”, spune Braco. Şi el oferă pentru fiecare un dar, care a ajutat mulţi oameni să se simtă din nou deschişi către viaţă şi să-i înfrunte multele provocări cu stabilitate interioară, curaj şi calm.

Povestirile abundă de la cei care au avut deja o întâlnire cu Braco, fiind declarate în mod obişnuit sentimente calde şi senzatii fizice, o adâncă pace interioară, sentimente de siguranţă şi securitate, chiar momente emoţionante de linişte profundă, fericire şi iubire. Toate aceste experienţe îmbogăţesc potenţialul dinăuntrul oamenilor pentru o noua speranţă si putere, aşa cum spun adesea că, darul lui Braco este viu înăuntrul lor, şi ei întăresc aceasta putere cu ajutorul lui Braco.

O diversitate incredibilă de experienţe povestite de vizitatori sunt înregistrate în mai mult de nouăzeci de filme documentare despre Braco. Aceste marturii includ nu numai îmbunătăţiri în viaţa de familie şi carieră, dar şi schimbări de atitudine pozitive de viaţă şi o îmbunătăţire a nivelului de trai. Cazurile de vindecare fizică au fost de asemenea raportate de către profesioniştii din domeniul medical, la acei pacienţi care au venit să-l vadă pe Braco, uneori cu îmbunătăţiri uimitoare şi chiar recuperări complete, care au apărut ulterior.

Braco nu are pretenţia de a fi un vindecator, în schimb, el se oferă să împărtăşească ceva ce el percepe în jurul nostru şi înăuntrul nostru şi care poate restabili armonia şi echilibrul. Această substanţă nevăzută este complet naturală şi hrăneşte toată viaţa, fiind întotdeauna prezentă şi accesibilă. Cu sprijinul lui Braco, mulţi devin capabili să interacţioneze în mod spontan cu acest dar; el ne lasă însă, să decidem pentru noi înşine daca vrem să fim ajutaţi.

Modalitati de a întâlni Darul

Talentul natural a lui Braco a evoluat, permiţându-i să împărtăşească o putere inepuizabilă, accesibilă pentru fiecare, prezentă în interiorul fiecăruia.

Sentimentele calde, chiar un sentiment de prietenie și încredere, inspirat de Braco în multe feluri prin calmul său liniştitor şi iubitor, ajută multe persoane să se conecteze instantaneu cu darul pe care-l împărtăşeşte.

Nu există limite pentru acest dar şi într-o întâlnire cu Braco, el poate fi experimentat în mai multe forme: de la întâlnirea cu Braco în cadrul unui grup, până la audierea vocii sale, vizionarea de filme şi cărţi scrise despre şi de către el, prin simbolul soare, care este profund asociat cu el, sau prin intermediul sesiunilor transmise prin internet, în care el priveşte în direct. Toate aceste forme au ajutat cu succes mulţi oameni şi au dus la poveşti similare de îmbunătăţire a stării de sanatate, a relaţiilor, carierei şi perspectivelor asupra vieţii.

Oamenii pot simţi şi primi beneficiile unei întâlniri cu Braco şi darul său prin toate aceste modalităţi de experimentare, direct şi indirect. O persoană decide cât de deschisă va fi la ceea ce emite Braco, iar acest dar îi va oferi ajutor în viaţa sa, prin aceste forme variate. Multi vizitatori au declarat că folosesc multiple forme de a întâmpina darul lui Braco, de a se hrani cu el ca să crească în continuare în viaţa lor, în timp ce îi ajută şi deschiderea lor către posibilităţile pozitive generate de acest dar, în viaţa lor.

Deoarece Braco continuă să fie invitat în tot mai multe ţări şi călătoriile sale să se extindă în continuare, multor persoane noi li se va oferi oportunitatea să-l vadă. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că vizitele sale în anumite ţări şi oraşe vor deveni mai puţin frecvente, totuşi tehnologia de transmitere în direct, prin internet, a privirii lui Braco (online live streaming), oferă o cale pentru toată lumea să aibă acces permanent/în mod egal la Braco, în această formă.