Braco la „Happiness Fair” în Lindau, Germania

Dată/Oră
Dată(e) - 30.08.2019
15:00-16:00

Loc
Inselhalle

Categorii


Braco participă la „Happiness Fair” în Lindau, Germania.
Sesiunile care vor avea loc în cadrul festivalului se vor desfăşura după următorul program:

  • prima sesiune – ora 15:00
  • a doua sesiune – ora 16:00

„Happiness Fair” este un târg de spiritualitate, sănătate şi vindecare care se desfăşoară în frumosul oraş german Lindau.

Preţul biletelor este de 15 Euro pentru fiecare sesiune şi include un DVD cu Braco pentru fiecare bilet. Acestea pot fi achiziţionate la intrare.

Puteţi accesa pagina evenimentului pe site-ul oficial Braco.me

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toata lumea, indiferent de religie, rasa, culoare sau cultura. Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare si sesiunile cu el nu inlocuiesc asistenta medicala ori terapiile prescrise de medicul dvs. Va rugam asadar sa urmati sfaturile medicilor dvs. oricand inainte si dupa sesiunile la care participaţi si continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problema de sanatate. Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu inlocuieste vizita la doctor, medicina sau terapiile. Deoarece intensitatea energiei este foarte mare, participantii la un eveniment Braco în direct trebuie sa aiba cel putin 18 ani iar femeile insarcinate sa nu depaseasca primul trimestru de sarcina.