Întâlnire cu Braco la Leuven în Belgia

Dată/Oră
Dată(e) - 01.12.2019
12:00-14:00

Loc
Brabanthal Leuven

Categorii


Pe 1 decembrie 2019, Braco va participa la „Spirituele EXPO Leuven”. În cadrul acestui târg de spiritualitate, Braco va susţine trei sesiuni, la orele 12, 13 şi 14.
Preţul unui bilet este de 20 de euro şi include un DVD cu Braco. Pentru a putea participa la sesiuni, se schită şi biletul de intrare la târg în valoare de 5,50 euro.

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Participanţii la un eveniment Braco în direct trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.