Întâlnire cu Braco la Olten în Elveţia

Dată/Oră
Dată(e) - 05.10.2019
12:00-14:00

Loc
Stadttheater Olten

Categorii


Braco va participa pe 5 octombrie 2019 la târgul Happiness – Messe din Olten, Elveţia, un târg pentru sănătate, spiritualitate şi vindecare.
Sesiunile cu Braco se vor desfăşura după următorul program:

  • prima sesiune – ora 12:00
  • a doua sesiune – ora 13:00

Preţul biletului este de 20 CHF şi unclude un DVD cu Braco.
Pentru a participa la sesiunile cu Braco din cadrul târgului Happiness – Messe trebuie să cumpăraţi şi bilete de intrare pentru eveniment.

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toata lumea, indiferent de religie, rasa, culoare sau cultura. Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare si sesiunile cu el nu inlocuiesc asistenta medicala ori terapiile prescrise de medicul dvs. Va rugam asadar sa urmati sfaturile medicilor dvs. oricand inainte si dupa sesiunile la care participaţi si continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problema de sanatate. Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu inlocuieste vizita la doctor, medicina sau terapiile. Deoarece intensitatea energiei este foarte mare, participantii la un eveniment Braco în direct trebuie sa aiba cel putin 18 ani iar femeile insarcinate sa nu depaseasca primul trimestru de sarcina.