Întâlnire cu Braco la Praga în Republica Cehă

Dată/Oră
Dată(e) - 04.11.2017
9:00-13:00

Loc
Masarykova kolej

Categorii


Sesiunile se vor desfăşura între orele 9:00 şi 13:00 ora locală. Prima sesiune începe la ora 9:00, iar ultima la ora 13:00. Fiecare sesiune durează aproximativ 30 de minute.

Nu este necesară înregistrarea în prealabil. Fiecare participant va primi un bilet cu număr pe baza căruia va intra în sala în care se va desfăşura sesiunea.
Costul biletului de intrare este de 5€ (130 CZK).

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Participanţii la un eveniment Braco în direct trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.