Lansarea noului DVD – „Braco revine”

| 4 decembrie 2013

BRACO revineFilmul “Braco revine” este diferit de toate filmele de până acum, deoarece nu apare nici un vizitator la evenimente Braco vorbind despre experienţa sa, însă pe tot parcursul filmului ascultăm textul autorului – dl Sead Alić, doctor în literatură şi filozofie, cunoscut ca un maestru al cuvintelor în limba croată.
Textul său este foarte frumos şi poetic, ca şi cum ar „picta cu cuvintele”, profund şi plin de inspiraţie. Într-un mod original şi sincer, plin de culoare, el vorbeşte despre privirea lui Braco şi misiunea sa, despre noi înşine, despre miracolul trezirii şi eliberării, recâştigarea puterii şi energiei, despre transformare şi o viaţă nouă. Cuvintele lui Sead sunt simple, dar eficiente, clare, dar bogate. Ele ne invită să ascultăm şi să înţelegem cu inima.

În film putem vedea înregistrări video făcute la evenimente, unde sute de suflete, doritoare de dragoste şi fericire, îşi deschid împreună inimile lor la minunea privirii lui Braco. Filmul oferă, de asemenea, frumoase scene cu Braco, care se contopeşte cu natura minunata, cu marea, soarele, copacii, râul, florile…

Zilnic Braco pleacă către noi oraşe pentru a împărtăşi frumuseţea subtilă cu oameni însetaţi de privirea sa. În acelaşi timp, cu fiecare privire, fie că este în cadrul unui eveniment în direct sau transmisiune în direct prin internet, Braco revine chiar mai profund în inimile noastre.

sursa: facebook.com/braco.ivica

Categorie: Noutăţi

Comentariile sunt oprite.