Braco in Romania

Livestreaming cu Braco 7 – 9 februarie

| 5 februarie 2017 | 3 Comentarii

Darul din privirea lui Braco va putea fi experimentat în cadrul unei noi serii de transmisiuni în direct, în perioada 7 – 9 februarie 2017, transmise de la centrul din Zagreb.
Le mulţumim pentru generozitate, tuturor celor care sprijină realizarea acestor transmisiuni prin contribuţiile lor şi care, în acest fel, fac posibilă participarea tuturor la eveniment.

PROGRAMUL TRANSMISIUNILOR ÎN DIRECT:

CALENDARUL TRANSMISIUNILOR

Marţi, 7 februarie 2017
18:00 – 24:00 (ora României)

Miercuri, 8 februarie 2017
18:00 – 24:00 (ora României)

Joi, 9 februarie 2017
18:00 – 24:00 (ora României)

Pentru a viziona în direct transmisiunile cu Braco, puteţi accesa link-ul următor:

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Se recomandă ca participantii la un eveniment Braco în direct să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.

Comentarii Facebook

Categorie: Evenimente în România, Livestreaming, Noutăţi

Împărtăşeşte un gând

3 Comentarii la "Livestreaming cu Braco 7 – 9 februarie"

Notificări
avatar
Sortează după:   cel mai nou | cel mai vechi | cel mai votat
Tudor
Vizitator

Linkul corect ptr transmisia directa: http://braco-tv.me/livestream.jsp

Moldovan Larisa Maria
Vizitator
Moldovan Larisa Maria

Buna ziua, numele meu este Larisa Moldovan, si as dori sa fie adaugata si rugamintea mea,ca Braco sa vina si la Cluj.Simt ca asta se poate intimpla, iar prin rugaciune sincera, dorintele se pot implini.Cu drag, Larisa Moldovan, o zi minunata, plina de lumina si pace.

wpDiscuz