Noi proiecţii pentru premiera filmului ”Puterea Tăcerii”

| 19 ianuarie 2017 | 0 comentarii

Dragii noştri, deşi evenimentul a fost prelungit şi pe data de 1 februarie pentru a oferi posibilitatea de a participa tuturor doritorilor, toate biletele au fost vândute. Pentru că primim în continuare solicitări de a participarea la premiră, pe 31 ianuarie şi 1 februarie au fost adăugate proiecţii şi de la ora 15:00. Bilete sunt deja disponibile pe site-ul Eventim.

Braco va fi prezent la fiecare vizionare, la finalul căreia cei aflaţi în sală vor beneficia de o sesiune faţă în faţă cu Braco.

IMPORTANT!

  • Puteți achiziționa biletele făcând plata on-line. După ce le veți primi prin e-mail, trebuie să le imprimați, pentru a le prezenta la intrarea în sala evenimentului.
  • Dacă rezervați biletele pentru a le ridica de la casieria cinematografului, vă rugăm să aveți în vedere faptul că rezervarea este valabilă numai 72 de ore.
  • Urmăriți cu atenție email-urile pe care le primiți la cumpărarea sau rezervarea biletelor, pentru că acestea conțin toate informațiile pe care dumneavoastră trebuie să le știți. Astfel, se vor putea evita situațiile neplăcute apărute la rezervarea biletelor pentru prima zi.
  • Preţul biletului este de 33 RON – dacă este achitat la casieria Cinema PRO sau 36,3 RON dacă achizitionaţi biletul online, prin Eventim. Preţul biletului include atât vizionarea filmului, cât şi sesiunea cu privirea binefăcătoare a lui Braco.

Paşii pe care trebuie să îi urmaţi pentru a rezerva sau cumpăra biletele sunt următorii:

1. Accesaţi link-ul Eventim
2. Selectaţi Bilete în dreptul zilei şi orei la care vreţi să participaţi (orele 15:00, 18:00 sau 20:30)
3. Selectaţi chenarul Plan de sala interactiv
4. Selectaţi locul/locurile pe care îl/le doriţi
5. Selectaţi Adaugă în coş
6. Alegeţi plata cu cardul* sau plata cash**.

* Dacă optaţi pentru plata cu cardul, este nevoie să vă faceţi cont pe Eventim.ro.
** Dacă selectaţi plata cash, este foarte important să vă ridicaţi biletul/biletele în termen de 72 ore. Depăşirea acestei perioade atrage după sine anularea rezervării.

Vă așteptăm cu drag!

Pagina evenimentului: http://evoluamimpreuna.ro/bracoromania-premiera/

La sesiunea live cu Braco ce va avea loc după premiera filmului, pot participa numai persoanele cu vârsta peste 18 ani, iar în cazul femeilor gravide, doar cele aflate în primul trimestru de sarcină.

Categorie: Evenimente în România, Noutăţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *