Noi serii de transmisiuni în direct gratuite cu Braco

| 2 martie 2015 | 0 comentarii

Vă invităm să vă alăturaţi online, intrând pe http://braco-tv.me, evenimentului live cu Braco, ce va avea loc la Filarmonica de Stat din Belgorod, Rusia.
Foarte curând, după aceste transmisiuni în direct GRATUITE din Rusia, vom aduce în casele voastre DIN NOU privirea caldă a lui Braco, tot GRATUIT, în luna aprilie, în zilele de 28, 29 şi 30, direct din Camera de Onix a centrului din Zagreb, Croaţia.

PROGRAMUL transmisiunilor în direct:
Vineri, 13 martie 2015
[list icon=”icon: chevron-circle-right” icon_color=”#1675b6″]

  • 09.00 AM ora României / 08:00 CET (Central European Time)
  • 10.00 AM ora României / 09:00 CET
  • 11.00 AM ora României / 10:00 CET
  • 12.00 AM ora României / 11:00 CET
  • 14.00 AM ora României / 13:00 CET
  • 15.00 AM ora României / 14:00 CET
  • 16.00 AM ora României / 15:00 CET
  • 17.00 AM ora României / 16:00 CET

[/list]

Toate transmisiunile vor avea loc în limba rusă cu traducere în limba engleză.

Exonerare de răspundere:
Aceste transmisiuni cu Vocea sau Privirea lui Braco nu sunt destinate unei anumite religii sau ideologii. Ele se adresează tuturor, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare, iar sesiunile cu Privirea sau Vocea sa nu înlocuiesc ajutorul sau tratamentul medical, pe care medicul dumneavoastră vi l-a prescris. Vă rugăm urmaţi sfatul medicului dumneavoastră de fiecare dată, înainte şi după sesiune, şi continuaţi să vă consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate. Braco nu face nici o diagnosticare şi nu prescrie nici un tratament. Nu există nici o acţiune terapeutică şi el nu vorbeşte niciodată vizitatorilor săi şi nici nu îi atinge.

Politica evenimentelor live şi a transmisiunilor în direct cu Braco:
Numai adulţii (persoanele peste 18 ani) şi femeile aflate în primul trimestru de sarcină, pot participa la evenimentele live sau transmisiunile în direct cu Braco.

Nu este permisă nici o înregistrare sau fotografiere a Vocii sau Privirii lui Braco, sau a oricărei părţi a unui eveniment live sau transmisiuni în direct. Toate sesiunile sunt menite să fie o experienţă live, efectivă, pentru fiecare dintre voi.

VĂ MULŢUMIM CĂ RESPECTAŢI MEREU ACEASTA!

Categorie: Livestreaming, Noutăţi

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *