Prof. Alex Schneider – Elveţia

SchneiderProfesorul Alex Schneider a studiat ingineria de înaltă frecvenţă, a predat fizica timp de peste 30 de ani la Universitatea din St. Gallen, apoi s-a afundat în diverse domenii de frontieră. El a deţinut funcţia de preşedinte în cadrul Asociaţiei Elveţiene pentru Vindecare Naturală (SVNH) şi Societăţii Elveţiene de Parapsihologie (SPG).

El afirmă: „Existenţa paranormalului este o provocare pentru ştiinţă şi pentru gândirea noastră de zi cu zi. Aceste fenomene incomode, arată că ceva este încă în neregulă cu viziunea noastră asupra lumii.”

Fondator al evenimentului Zilele Basel PSI – Congresul mondial al vindecării, profesorul Schneider l-a invitat pe Braco la cel mai recent congres mondial din noiembrie 2006, ca invitat principal.

„L-am întâlnit pe Braco la Zilele PSI Basel în 2005 şi am fost imediat fascinat şi atras de personalitatea lui. Ulterior am avut ocazia de a viziona unele filme despre el şi apoi am fost desigur captivat şi de modul în care vizitatorii săi au primit ajutor, de modul în care el lucrează doar uitându-se la oameni. Într-o seară am vizionat două dintre DVD-urile sale, iar a doua zi dimineaţa am sărit din pat ca un om tânăr – şi deodată mi-am dat seama că marea durere din spatele meu, de care sufeream înainte de destulă vreme, a dispărut imediat.

Prin urmare am văzut deja sesiuni cu Braco în aceste DVD-uri, dar când am participat ulterior la o astfel de sesiune în direct, a fost din nou o experienţă complet diferită! Eu nu sunt acel gen de persoană care poate simţi astfel de lucruri uşor, dar cu Braco am simţit într-adevăr ceva extraordinar. Pentru noi este ceva foarte special şi de necontestat să vezi cât de mulţi oameni au primit ajutor prin el şi munca lui şi, de asemenea, să vezi că el a ajutat oameni cu probleme, afecţiuni şi boli atât de diferite. Comparându-l cu alţi vindecători şi metode de vindecare, veţi recunoaşte că el şi metodele sale sunt complet diferite. Cred că cei mai mulţi dintre vindecatorii de succes încearcă să ajute oamenii bazându-se pe puterea iubirii. Însă cu Braco puteţi simţi puternic această dragoste, într-un mod specific. Este o dragoste altruistă la un nivel superior de conştiinţă şi acesta este motivul pentru care l-am invitat la congresul nostru mondial din 2006, ca oaspete cheie.“