Neacsa Z.

| 13 martie 2017

Aş dori să las o mărturie pro Braco în urma întâlnirii de sâmbătă, 4 martie, ora 12:30.

M-am gândit că aşa ar fi corect să transmit şi celorlalţi experienţa trăită în prezenţa sa. Am avut o reţinere, poate nejustificată, la început dar acum îmi dau seama că trebuie să se ştie, să se cunoască acest lucru, pentru ca dl. Braco să fie pentru toţi credibil, să fie întâmpinat cu multă încredere şi respect pentru misiunea asumată şi să fie urmat.

Formidabil! Fantastic! Fără precedent, pentru mine!

Privindu-l, am perceput la un moment dat o radiaţie luminoasă densă, de un alb strălucitor (câmpul său energetic, aura), care i-a înconjurat tot corpul, aceasta fiind deasupra chakra-ei coronare mai extinsă, de forma unei pere, locul unde, se presupune, are loc conectarea noastră la energia universală şi divină.

Sunt convinsă că aura sa este de un alb pur. Dar, spre surprinderea mea, toate persoanele aflate în câmpul meu vizual erau înconjurate de acelaşi halou alb strălucitor în jurul capului şi umerilor, de acel nimb carateristic sfinţilor din icoane. Şi mă întreb: cum e cu putinţă, pentru că o aură diferă de la o persoană la alta, ea are mai multe straturi în funcţie de trăsăturile de caracter ale persoanei. Poate că lumina care curgea din privirea lui spre noi, venită de SUS, a curăţat aurele personale, transformându-le în lumină albă, pură, strălucitoare… Înseamnă că toţi cei aflaţi în sală am primit această lumină strălucitoare în acele cinci minute, iar eu am primit harul de a vedea acest fenomen…

Acesta consider că a fost cadoul dăruit mie de dl. Braco… de care m-am bucurat în acele momente… Îi mulţumesc din suflet şi vă mulţumesc dumneavoastră care aţi organizat acest eveniment, aducând această fiinţă de lumină în ţara noastră. Aştept o nouă întâlnire cu dl. Braco, care să ne binecuvânteze cu tăcerea lui plină de dragoste pentru toţi oamenii de pe Terra.

Cuvintele, discursul, nu ar fi avut o putere mai mare decât această tăcere încărcată de harul primit de la Divinitate – dragostea pentru oameni şi lumină – şi plină, în acelaşi timp – de atâtea înţelesuri.
Tăcerea nu are în drumul ei obstacole… E tăcere… te pătrunde chiar dacă nu crezi în revelaţii, chiar dacă ai venit doar din curiozitate, chiar dacă eşti sceptic… Alegerea titlului „Puterea tăcerii” consider că este perfectă.

De pe chipul său se revarsă în cascadă Pace, Linişte, Blândeţe, Bunăvoinţă şi Lumină pe care am văzut-o cu ochii mei…

Vă urez lumină şi dragoste în viaţă!

Neacsa Z.

Categorie: Testimoniale

Comentariile sunt oprite.