Vocea

Braco călătoreşte foarte mult şi vizitatorii săi din Zagreb cunosc acest lucru. Însă ei vin la centrul său în fiecare zi, indiferent dacă Braco este acolo sau nu, pentru că ei ştiu că pot simţi acea energie nu doar uitându-se în ochii lui, dar şi ascultându-i vocea. În acele zile, când Braco călătoreşte prin alte ţări, vizitatorii de la Srebrnjak vin împreună, precum şi în grupuri şi ascultă vocea lui Braco înregistrată. Cei mai mulţi dintre ei îşi închid ochii în acele momente şi experimenteză exact aceleaşi reacţii pe care le-au simţit atunci când au stat direct în faţa lui Braco şi au privit în ochii lui, iar efectele asupra sănătăţii lor şi altor probleme sunt la acelaşi nivel ca şi în timpul sesiunilor directe cu Braco. Unii dintre ei pot simţi reacţii chiar mai multe şi mai puternice în timpul ascultării vocii decât în timp ce se uită la Braco.

În acest tip de experienţă, vizitatorilor le este oferită o scurtă introducere şi apoi ascultă o înregistrare de opt minute cu Braco vorbind în croată, limba sa maternă. A fost incredibil să vedem că în Germania sau în alte ţări, unde oamenii nu pot înţelege ceea ce Braco vorbeşte, reacţiile vizitatorilor din timpul sesiunii cu vocea sa, sunt exact la fel ca ale oamenilor care înţeleg cuvintele lui Braco.

Însă acest rezultat relevă într-un mod foarte frumos, că nu metoda prin care ne apropiem de Braco e importantă, ci cum construim o legătură cu el şi această energie. Ceea ce simţim şi ceea ce primim, depinde pur şi simplu de cât de mult ne deschidem noi înşine şi dacă ne putem doborî blocajele interioare. Acesta este aportul nostru în acest proces şi reprezinta modalitatea în care putem contribui pentru a realiza o schimbare.

O mulţime de oameni reiau acele momente luând acasă filmul cu vocea lui Braco, în care nu doar îl poţi vedea pe Braco, dar îi şi poţi asculta vocea.

Explicaţiile şi concluziile experţilor şi oamenilor de ştiinţă referitoare la efectele vocii sale sunt aceleaşi ca şi constatările lor referitoare la sesiunile în care Braco doar priveşte tăcut. În acele momente, când ascultăm vocea lui Braco, putem atinge evident, un nivel mai înalt de conştiinţă. Este un nivel de conştiinţă la care majoritatea dintre noi nu pot ajunge fără Braco şi în acele momente noi, evident putem dezvolta, simţi şi folosi acea putere interioară care ne poate schimba vieţile.