Braco şi Ivica

Ivica Prokić s-a născut pe 04 august 1950 într-un mic sătuc din sudul munţilor Serbiei. La vârsta de şapte ani a avut o puternică experienţă în timp ce se juca la râu cu alţi copii. El a leşinat, iar mai târziu descrie acest fapt afirmând că atunci a avut sentimentul că o bucată de soare intra în el, moment ce a determinat activarea abilităţilor sale deosebite.

Ivica2 Deşi simţea diferit faţă de prietenii lui, încă din copilărie, au trecut ani până când Ivica a început să-şi dea seama de natura abilităţilor şi talentelor sale de un tip special. În adolescenţă a început să se confrunte cu viziuni neobişnuite, care au crescut, devenind cu timpul mai numeroase şi mai puternice. În cele din urmă, el a putut realiza că unele din lucrurile ce-au apărut în aceste viziuni au devenit o realitate, iar mai târziu ajunge să descifreze mai multe din simbolurile pe care le vedea.

Mutându-se la Zagreb, Ivica traversează două încercări definitorii – are parte de o experienţă în apropierea morţii (NDE), ceea ce îi sporeşte abilităţile sale vizionare, iar în 1989 vizitează o clinică de bio-energie unde talentele sale îi sunt recunoscute ca profetice si excepţionale pentru vindecare. Astfel, Ivica găseşte certitudinea de care avea nevoie pentru a începe munca sa de a ajuta cu multă afecţiune, oamenii.

Abilităţile sale s-au dezvoltat în continuare, permiţându-i să vadă trecutul, prezentul şi viitorul acelora care i-au cerut ajutorul. Tehnicile sale de lucru au evoluat şi a început să aibă conversaţii scurte cu vizitatorii săi, oferindu-le sfaturi pentru vieţile lor, cat si pentru cei dragi aduşi în fotografii de către vizitatori. De asemenea, a început să scrie cărţi scurte şi să dea câte una fiecărei persoane. Aceste cărţi erau oferite pentru a ajuta oamenii să înţeleagă mai bine viaţa şi pe ei înşişi, şi mulţi dintre ei au simţit un ajutor special plin de iubire, care-i asista în timp ce citeau şi după aceea.

Descris de obicei ca un om carismatic şi neînfricat, munca dedicată a lui Ivica crescând tot mai puternic şi mai puternic de-a lungul anilor, a devenit de asemenea cunoscută, astfel că Braco l-a întâlnit, prin mama sa, în octombrie 1993. Însă cu câţiva ani înainte, Ivica a profeţit despre venirea lui Braco şi că i se va alătura pentru a lucra împreună.

braco_ivica Legătura lor şi recunoaşterea reciprocă s-au produs instantaneu, iar prietenia şi încrederea care au urmat au constituit temelia viitorului lui Braco. Această întâlnire, plină de atât de multă bucurie şi fericire, l-a făcut pe tânărul Braco să decidă părăsirea imediată a afacerii sale şi a fostului stil de viaţă pentru a fi de partea lui Ivica. Prietenia lor a adus un nou mod de viaţă pentru Braco, cu Ivica găsind pacea profundă, iubirea, echilibrul şi armonia, pe care le-a căutat în viaţă. Prin intermediul acestei prietenii s-a activat propria vocaţie a lui Braco, iar el a început sa utilizeze cunoaşterea pe care a aflat-o alături de Ivica, pentru a oferi mai târziu celorlalţi, darul special pe care l-a simţit cum creşte în el. Ducând la bun sfârşit treisprezece cărţi, Ivica a scris în câteva despre Braco, numindu-l succesorul său, convins că acesta va duce mai departe misiunea de viaţă pe care el a început-o.

După moartea lui Ivica în aprilie 1995, vizitatorii nu au încetat să vină la Srebrnjak 1 (Centrul din Zagreb, Croaţia) si la Braco, pentru a-i spune că el este cel care va continua lucrarea iubitoare a lui Ivica. Braco a acceptat această responsabilitate şi a găsit în el însuşi abilitatea de a-si împărtăşi darul cu oamenii, începând imediat să ajute vizitatorii şi pe cei dragi lor, fapt ce continuă şi astăzi. Oamenii care ştiau şi veneau la Ivica Prokić pentru ajutor, spun acum că ei continuă să simtă iubirea specială a lui Ivica şi puternicul dar pe care el îl împărtăşeşte prin Braco.

O altă profeţie făcută de Ivica, este aceea în care afirmă că darul lui Braco îl va depăşi pe al său în timp, la fel ca şi numărul celor care vor veni pentru ajutor la tânărul său prieten. La mai puţin de un deceniu după moartea sa, această declaraţie devine o realitate. Astăzi Braco este capabil să împărtăşească acest dar plin de bucurie, unor grupuri mari de vizitatori în doar câteva minute, prin privirea sa tăcută, creând o gamă largă de efecte benefice, sentimente şi reacţii, raportate de către foarte mulţi vizitatori şi documentate în peste 90 de filme.

braco_gaze