[box title=”Evenimentele acestei luni” style=”soft” box_color=”#e0f0ff” title_color=”#555555″]Nici un eveniment

[button url=”http://bracoromania.ro/events/” target=”blank” style=”soft” background=”#e0f0ff” color=”#333333″]

Vezi toate evenimentele

[/button]

[/box]

stea

Suntem extrem de onoraţi şi încântaţi că putem contribui, prin lansarea acestui site, la propagarea minunatului fenomen Braco, care aduce lumina, pacea, iubirea, armonia, bucuria, în sufletul şi viaţa unui număr tot mai mare de oameni ce l-au experimentat.

Într-o lume bulversată de griji, stres, tot felul de frici, în care acţionăm ca nişte marionete, la un nivel de conştienţă mult prea redus, uităm adesea să trăim fiinţarea, pur şi simplu să existăm! A sosit însă momentul să ridicăm privirea spre Soare şi să ne aducem aminte cine suntem şi de ce am venit aici. A sosit momentul să ne aducem aminte că suntem cu mult mai mult decât nişte roboţi umani, că de fapt suntem nişte fiinţe spirituale ce au o experienţă umană pe care au ales-o cu liberul lor arbitru ca necesară desăvârşirii lor şi de care trebuie să se bucure cu tot sufletul.

Această aducere aminte, acest declick, reluarea comunicării conştiente cu nivelul suprem al fiinţei noastre, dacă ne dorim aceasta şi suntem deschişi, le putem realiza mai uşor, ajutaţi cu nesfârşită iubire, de „micul frate”, BRACO, un suflet ales, care de mulţi ani străbate întreaga lume pentru a ne aduce ACASĂ pe cât mai mulţi dintre noi, alăturându-se avangardei care spulberă orice „temniţă” ce ţine prizonieră fiinţa umană, determinând astfel iminenţa unui SALT în conştiinţa umanităţii, ELIBERAREA omului, zborul său accelerat către LUMINĂ!

Braco emană o pace adâncă, concentrându-se în întregime pe misiunea vieţii sale – aceea de a da şi de a ajuta, fără nici o rezervă, pe toţi cei care vin către el, indiferent de religie, ideologie, rasă, culoare sau cultură. De peste 18 ani, el şi-a dedicat viaţa pentru a dărui.

Nu există promisiuni, nu trebuie să avem idei preconcepute despre cum vom simţi, cum ne va fi, sau că vom avea parte instantaneu de miracole, trebuie doar să avem inima deschisă, iar în mintea noastră, dacă se poate, să facem o linişte deplină, oprind orice judecată, raţionament, apreciere, în acele momente speciale în care Braco ne oferă darul său. Dacă reuşim să punem frâu raţiunii şi să lăsăm sufletul să preia conducerea, atunci vom fi capabili să recepţionăm cât mai complet acest DAR, iar efectele nu vor întârzia să apară.

De-a lungul timpului, aflând despre schimbările remarcabile şi vindecările fizice istorisite de cei care au participat la evenimente Braco, tot mai mulţi oameni au venit pentru această experienţă unică, cu scopul de a-şi îmbunătăţi vieţile. Oamenii de ştiinţă au dezvoltat o serie de teorii privind transformările fundamentale ce au loc sub influenţa privirii lui Braco. De asemenea, au fost publicate şi o serie de cărţi despre efectele profund benefice ale muncii sale.

Astăzi Braco călătoreşte în tot mai multe ţări la nivel global, pe bază de invitaţie, în Europa, Asia, Australia, Rusia, realizând frecvent şi turnee în Statele Unite.

SPERĂM CĂ ÎN CURÂND ŞI ÎN ROMÂNIA!