Dr. Harald Wiesendanger – Germania

wiesendangerDr. Wiesendanger, unul dintre experţii de vârf în domeniul vindecărilor şi al vindecătorilor, a obţinut recunoaşterea la nivel mondial prin publicarea a peste 28 de cărţi de specialitate. El este fondatorul „Agenţiei Internaţionale pentru vindecători excepţionali” – IAOH, care examinează şi cercetează vindecatori din toată lumea, cu ajutorul unei echipe formată din medici, psihologi şi experţi din diverse domenii.

Dr. Wiesendanger declară despre Braco: „Am participat deja de două ori în cadrul acestui grup de sesiuni si am fost curios să văd ce se va întâmpla. Şi de fiecare dată am fost impresionat de testimonialele participanţilor; unii dintre ei fiind chiar medici, explică modul în care aceste sesiuni cu Braco i-au ajutat: până şi paralizii, alergii şi tumori au dispărut.

Dar nu am fost impresionat numai de aceste mărturii, ci am fost, de asemenea, impresionat de comportamentul lui Braco: în ciuda faptului că i se închină cu miile ca unui sfânt, el rămâne o persoană foarte naturală, decentă, care şi-a păstrat smerenia. Şi este ferm convins că nu ar trebui niciodată să faci o afacere cu ceva, care ţi-a fost dat ca un har. El ar fi putut face milioane numai încasând câţiva euro de la fiecare dintre vizitatorii săi, însă nu vrea să perceapă nici un ban pentru participarea la sesiunile sale. Ajutorul său este gratuit si nu vrea să accepte nici donaţii. El are abilitatea de a deveni un star media, dar refuză să dea orice interviuri.

Braco reprezintă un model de rol pozitiv, ca personalitate a vindecatorului, şi l-am ales ca unul dintre puţinii vindecători din această lume, pe care Agenţia Internaţională pentru vindecatori remarcabili (IAOH) îl poate recomanda în mod categoric pentru toată lumea. Braco personifică acest tip de vindecator, care a devenit o rară excepţie pe o piaţă influenţată din ce în ce mai mult de un interes comercial şi de către persoane vanitoase şi arogante ce îşi depăşesc cu mult abilităţile şi potenţialul.”