Eveniment Braco în România?

[yop_poll id=”2″]

Suntem creaţii ale Tatălui Ceresc de o inestimabilă frumuseţe, cu un potenţial infinit în a face lucruri minunate, atunci când urmăm Calea spre Lumină, DAR am uitat să iubim cu-adevărat, mimând doar aceasta, cu un noian de vorbe goale; şi, chiar mai mult decât atât, avem o acută necesitate de a fi iubiţi, fără să ni se pună nici o condiţie, aşa cum numai Dumnezeu ne poate iubi, şi ne dăm seama de aceasta abia atunci când ajungem să ne confruntăm, să interacţionăm cu persoane care au acest har, iar dorul acesta inimaginabil, această sete aprigă de iubire refulează în mulţi dintre noi prin hohote de plâns, descătuşând în fiinţa noastră trăiri atât de puternice pe care niciodată nu ni le-am imaginat posibile.

Să poţi simţi, manifesta un astfel de sentiment este o binecuvântare, să fii învăluit cu o astfel de iubire, înseamnă să afli ce gust are fericirea! Oricine poate experimenta acest MIRACOL!

Prin privirea sa tăcută, Braco ne inundă cu iubire nesfârşită şi aprinde într-un mod miraculos, în viaţa multora dintre noi, lumina speranţei, a nădejdii creştine, a încrederii ca putem avea parte şi de lucruri bune, având ca efect rapide rezolvări nesperate de situaţii dificile, vindecări miraculoase, schimbări benefice în plan afectiv, social, material, aşa cum arată mărturiile a mii şi mii de oameni ce au beneficiat de darul său.

Starea noastră firească este BUCURIA, simplă, pură, de a fi, pur şi simplu de a exista, de a fiinţa în acel loc, în acel context, în care am ales să fim, pentru ca astfel să ne regăsim în totalitatea fiinţei noastre perfect integrată, în armonie deplină cu TOT ceea ce este.

Accelerarea saltului în conştiinţă, şi prin eforturile depuse de Braco, prin munca sa susţinuta de peste 18 ani, va ajuta umanitatea să capete un nivel superior de înţelegere şi atunci va şti că doreşte să experimenteze, din acel moment mai departe, doar Lumina, Pacea, Armonia, Iubirea, Bucuria, în unitate deplină cu întreaga Creaţie a Tatălui Ceresc. E atât de simplu!

Dacă vrem, poate fi chiar atât de simplu! Trebuie doar să vrem să decidem, să alegem să ne conectăm la acea realitate dorită – REALITATEA LUMINII şi a IUBIRII! Vino şi tu în aceasta lume! Înscrie-te şi fii alături de alte mii de persoane care îşi doresc această nouă realitate! ASTFEL, cu cât suntem mai mulţi, devine tot mai necesară şi posibilă organizarea PRIMULUI EVENIMENT BRACO în ROMÂNIA!