Braco la „Lebensfreude Expo” la Hamburg în Germania

Dată/Oră
Dată(e) - 07.04.2018
11:00-15:00

Loc
Messehallen Hamburg-Schnelsen

Categorii


Prima sesiune cu Braco începe la ora 11:00, iar ultima la ora 15:00.
Fiecare sesiune durează aproximativ 30 de minute.
Biletele sunt disponibile online sau la intrare.
Preţul biletului este de 15€ pentru fiecare sesiune. Pentru fiecare bilet cumpărat veţi primi un DVD cu Braco. Puteţi cumpăra bilete pentru sesiunile cu Braco şi fără a achiziţiona bilete pentru târgul „Lebensfreude Expo”.

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Participanţii la un eveniment Braco în direct trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.