Celebrarea zilei de naştere a lui Ivica

Dată/Oră
Dată(e) - 04.08.2018
6:00-17:00

Loc
Srebrnjak 1

Categorii


Celebrarea zilei de naştere a lui Ivica prin sesiuni cu Braco

La mulţi ani,dragul nostru Ivica!
Sunteţi invitaţi cu căldură la celebrarea zilei de naştere a lui Ivica, la Srebrnjak!

Ziua de 4 august este una în care mulţi oameni, din diferite locuri ale lumii îşi amintesc de Ivica Prokić, mentorul lui Braco, omul care a ajutat atât de multe persoane să îşi găsească drumul către fericire şi pace.

În această zi, Braco va fi prezent la centrul din Srebrnjak şi va oferi darul din privirea sa tuturor celor prezenţi.

Copiii sunt bineveniţi şi se pot alătura grupurilor care participă la sesiuni. Doar în această zi specială copiii pot beneficia de ocazia unică de a participa la sesiunile cu Braco.

În fiecare an participanţii aduc flori în semn de recunoştinţă pentru darul primit.

INTRAREA ESTE LIBERĂ!

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toata lumea, indiferent de religie, rasa, culoare sau cultura. Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare si sesiunile cu el nu inlocuiesc asistenta medicala ori terapiile prescrise de medicul dvs. Va rugam asadar sa urmati sfaturile medicilor dvs. oricand inainte si dupa sesiunile la care participaţi si continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problema de sanatate. Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu inlocuieste vizita la doctor, medicina sau terapiile. Deoarece intensitatea energiei este foarte mare, participantii la un eveniment Braco în direct trebuie sa aiba cel putin 18 ani iar femeile insarcinate sa nu depaseasca primul trimestru de sarcina.