Întâlnire cu Braco la Munchen în Germania

Dată/Oră
Dată(e) - 06.05.2017
12:00-14:00

Loc
Löwenbräukeller

Categorii


Vor avea loc trei sesiuni cu Braco la orele 12:00, 13:00 şi 14:00.
Sesiunile se vor desfăşura în Camera nr. 1 la târgul „Spirituality and Healing”.
Puteţi participa la oricâte sesiuni doriţi, în limita locurilor disponibile.

Biletele pentru sesiunile cu Braco sunt disponibile la intrare, însă numai împreună cu biletul de intrare la târgul „Spirituality and Healing” (11 euro sau redus 9 euro).
Preţul biletului pentru intrarea la sesiuni este de 15€. Fiecare participant va primi la sfârşitul fiecărei sesiuni un DVD cadou.

Nu este necesară rezervarea în prealabil.

IMPORTANT!
Sesiunile cu Braco nu sunt asociate nici unei religii specifice, biserici sau ideologii. Ele sunt deschise pentru toată lumea, indiferent de religie, rasă, culoare sau cultură.
Braco nu promite nici un ajutor sau vindecare şi sesiunile cu el nu înlocuiesc asistenţa medicală ori terapiile prescrise de medicul dvs. Vă rugăm aşadar să urmaţi sfaturile medicilor dvs. oricând înainte şi după sesiunile la care participaţi şi continuaţi să consultaţi medicul pentru orice problemă de sănătate.
Braco încearcă să dăruiască vizitatorilor săi ceva în plus faţă de ajutorul medicilor, dar el nu înlocuieşte vizita la doctor, medicina sau terapiile.
Participanţii la un eveniment Braco în direct trebuie să aibă cel puţin 18 ani, iar femeile însărcinate să nu depăşească primul trimestru de sarcină.