Livestreaming gratuit, din Rusia

| 9 mai 2014

Eveniment ÎN DIRECT cu Braco pe data de 12 mai 2014 transmis GRATUIT din Rusia!
Nu sunt necesare bilete, nu este necesară înregistrarea. Aveţi nevoie doar să fiţi on-line, și să faceţi click pe butonul LIVESTREAM pe noul şi frumosul site: www.braco.me.

Sesiunile se vor derula pe tot parcursul zilei, de la ora 9:00 AM până la ora 04:50 PM CEST, respectiv de la 10:00 AM până la 05:50 PM – ora României. Puteți participa la cât de multe sesiuni doriți.
Aceasta este cea mai bună oportunitate pe care aţi avut-o până acum, de a vă invita prietenii, familia, pentru a împărtăși cu ei acest minunat dar ce vine prin ochii lui Braco, darul care a transformat deja atât de multe vieți.

Dacă sunteți nou la evenimentele Braco, în primul rând dorim să vă urăm bun venit! 🙂 Pe site-ul în limba română bracoromania.ro şi pe noul site oficial în limba engleză şi rusă – www.braco.me, puteți afla o mulțime de lucruri despre Braco și despre misiunea lui, să urmăriți clipuri video minunate (MEDIA), cu mărturii ale oamenilor cu povești de transformare ce vorbesc de la sine. Puteți citi, de asemenea, ceea ce experții și oamenii de știință afirmă despre Braco.

Bucurați-vă de această zi specială! Vă dorim tot ce este mai bun și mai înalt

Categorie: Noutăţi

Comentarii (2)

Trackback URL | Comentarii RSS Feed

  1. Maria spune:

    Doresc si eu sa fiu in aceasta minunata energie a vindecari.Am vazut mai multe filmulete cu Braco si am multa incredere.Imi deschid inima si sufletul pt.a primi cu bucurie ceea ce imi este necesar prin dragul si iubitul Braco.Cu iubire si respect Maria Eni -Galati

  2. Denisa spune:

    MULTUMESC.