Privirea plină de har

Pentru cei mai mulţi vizitatori, Braco este cunoscut în principal pentru privirea sa.

După ce vizitatorilor li se urează bunvenit şi are loc o scurtă informare introductivă despre Braco, ce include uneori un scurt film, Braco vine pe scenă. El ocupa un loc pe micul podium aflat la câţiva metri distanţă de grup, ce include de la 100 la 1.000 sau mai multe persoane. Timp de cinci până la şapte minute Braco rămâne absolut tăcut şi nemişcat, fără a se uita la fiecare persoană în mod individual, dar in schimb cuprinde întregul grup cu privirea sa. Mulţi oameni experimentează un sentiment de linişte interioară profundă, un sentiment de siguranţă şi momente de pace, lumină şi iubire. Pentru mii de oameni, întâlnirea privirii lui Braco devine un punct de cotitură în viaţa lor.

Nu există acţiuni terapeutice sau contact fizic cu Braco. El nu garantează nici un ajutor, nici o vindecare, nu pune nici un diagnostic, nici nu prescrie vreun tratament medical. El nu vorbeşte niciodată vizitatorilor săi, nici nu-i atinge. Doar prin privirea sa Braco îşi împărtăşeşte darul cu ceilalţi.

Dupa ce Braco părăseşte scena, vizitatorii au ocazia de a împărtăşi cu grupul experienţele lor. Fiecare sesiune durează de la 30 la 35 de minute.

• Oricine, cu vârsta de peste 18 ani, cu excepţia femeilor însărcinate ce au depăşit primul trimestru, este capabil să participe.
• Persoanele cu afecţiuni sunt sfătuite să urmeze recomandările date de medicul lor, atât înainte cât şi după aceasta experienţă.
• Postul total (negru) nu este recomandat înainte de şedinţa (de gazing) cu Braco, acesta putând duce la leşin. Ocazional, se întâmplă ca cineva să mai fie copleşit pentru scurt timp şi/sau leşină în timpul şedinţei.

Pentru a garanta siguranţa femeilor însărcinate şi să nu suprasolicite copiii, păstrând în acelaşi timp un mediu securizat pentru toată lumea în timpul experienţei, se menţin restricţiile de mai sus.
Este recomandat să se aducă o fotografie a copiilor şi a altor persoane dragi, care nu sunt capabile să participe la o şedinţă directă cu Braco. Darul lui poate ajunge în mod egal la oameni prin această metodă şi mulţi au raportat diferite succese.

În 2011, o nou tip de experienţă cu Braco a început să fie oferită în mod regulat, prin intermediul transmisiunii în direct a privirii lui Braco, prin intermediul internetului, făcând darul său accesibil în orice ţară pe computerele de acasă sau de la birou. Succesul acestei modalităţi (Live Streaming), raportat de către oameni, inclusiv de mulţi care au întâlnit privirea lui Braco pentru prima dată, a fost confirmat imediat de numărul mare de întâmplări pe care oamenii le-au împărtăşit, de îmbunătăţire a sănătăţii, a vieţii şi concepţiilor de viaţă. Ca într-o experienţă directă cu privirea lui Braco, oamenii ţin, de asemenea, fotografii ale celor dragi pe care doresc să fie ajutaţi. Mărturiile abundă acum despre modul în care darul lui Braco a atins vieţile prietenilor şi familiei şi în acest fel.

Transmisiunea în direct a privirii lui Braco este oferită în două feluri: fie de la o apariţie în cadrul unui eveniment din turneu, oferind membrilor audienţei multe istorisiri emoţionante şi inspiratoare, fie Braco privind direct la cameră, fără prezenţa vizitatorilor. Acest ultim stil include o scurtă introducere, un segment de film şi interviuri periodice cu invitaţi oameni de ştiinţă, medici, scriitori sau alte persoane interesante să discute activitatea lui Braco şi efectele sale. Acest tip de sesiuni au o durată de 30-35 de minute şi oameni din peste 40 de ţări au întâlnit privirea lui Braco prin această formă accesibilă de experimentare a darului său