Viorica V.V.

| 4 februarie 2017

Cunoştinţa mea americană, mai bine de un an încerca sa îşi cumpere o casă, după ce apartamentul în care stătea cu chirie urma să se vândă la sfârşitul lui august, anul trecut. Nicicum nu a găsit o casă potrivită, ori a fost prea scumpă, ori zona nu era potrivită, dar totdeauna a fost ceva ce l-a împiedicat să cumpere. La 1 septembrie, după ce apartamentul a fost vândut, cunoştinţa mea a călătorit dintr-un stat în altul, căutând casă şi dormind de multe ori în maşină sau la moteluri. La început de decembrie mi-a scris un email disperat. Nu ştia ce sa mai facă, nu găsea niciunde casa potrivită, nici măcar apartament de închiriat care sa îi placă. A fost necăjit şi pentru faptul că nu îşi putea publica cartea pe amazon înainte de Crăciun cum şi-a propus, pentru că el fiind pe drum tot timpul, nu putea lucra, iar doamna care îi promisese că îl va ajuta, primise ceva urgent de lucru şi până în ianuarie nici nu putea fi vorba să-l ajute.
La 13 decembrie în timpul livestream-ului din Rusia cu Braco, am pus poza cunoştinţei mele în faţa laptopului pe timpul sesiunilor. Nu i-am spus nimic despre faptul că fotografia lui a luat parte la sesiunile cu Braco.
La 15 decembrie mi-a scris bucuros, că în sfârşit îmi poate da o veste bună. Doamna l-a anunţat cu puţin timp în urmă, că a publicat cu succes cartea pe amazon. Întâmplător lucrarea ei a fost amânată cu 2 săptămâni şi a avut timp de la o zi la alta sa îi facă ebook-ul şi să îl şi publice pe amazon.
Ieri, 20 ianuarie am primit alt email de la el, în care mi-a spus, că nu ştie ce minune s-a întâmplat, dar şi-a cumpărat o casă, exact aşa cum şi-a dorit, într-un cartier liniştit, iar preţul a fost mult mai mic decât ar fi avut intenţia să ofere pentru ea. În plus, proprietarul i-a spus că nu trebuie să aştepte până se vor finaliza actele şi poate să se mute imediat în casă; mi-a spus ca inca mai are si alte veşti bune să îmi dea.
Eu cred că rezultatele obţinute de el în aşa timp scurt se datorează faptului că i-am pus poza în faţa ecranului pe timpul sesiunilor cu Braco. El nici acum nu ştie acest lucru, pentru că nu i-am spus încă, aşa că eu îi mulţumesc lui Braco pentru ajutorul dat.

Viorica V. V.

Categorie: Testimoniale

Comentariile sunt oprite.