Împărtăşeşte cu noi povestea ta

A fost minunat!! Am simţit ceva special şi tocmai de aceea voi merge de fiecare dată cu multă speranţă.

Adriana M.

L-am întâlnit pe BRACO prima oară, cu 2 ani în urma la Berlin… a fost o experienţă unică, simţeam o căldură imensă care îmi legăna corpul, mi-au dat lacrimile fără să vreau, cineva m-a prins de braţ şi mi-a dat de înţeles că e OK… mă gândeam intens la ceea ce aştepatam în acel moment, privirea lui poposea puţin dar suficient ca să primim energia pe care o răspândea pentru cei care ne aflam în faţa lui… în următoarele întâlniri a fost minunat, ştiam deja totul… sper să-l întâlnesc din nou… aduce linişte şi speranţă, energie şi o imensă bucurie pentru viaţă… Întâlniţi-l! Va fi benefic pentru oricine crede în puterea privirii lui Braco.

Anişoara B.

Abia aştept întâlnirea cu Braco! Acum doi ani i-am scris un mesaj împreună cu fiul meu prin care îl invităm în Romania şi chiar a răspuns că o să ajungă. Şi a ajuns în 2017! Mulţumim mult Braco!!

Vera T.

A fost minunat!!!!!! Această privire care transmite o iubire imensă, bucurie şi care deschide cutia inimii noastre, m-a mişcat profund. Un om deosebit, minunat, care a făcut fiecare celula a corpului nostru să vibreze. Este prima experienţă alături de Braco şi sper să mai urmeze multe altele. Am simţit o curăţare profundă în corpul fizic, o reacţie extraordinară la problemele mele astmatice. Pot spune de necrezut. Minunat.

Flori O.

Braco, toată dragostea din lume
Te aduce iar la noi.
Te aşteptăm plini de iubire
Să vii din nou înapoi
Cu privirea ta senină
Plină de pace, iubire
Ne-aduci bucurii, lumină
Ne umpli de fericire.
Ţi-am spus-o din totdeauna
Şi am să ţi-o spun mereu
Că eşti un om special
Ai atins sufletul meu.
Să mai vii şi altă dată
Să ne umpli de iubire,
Pace şi seninătate
Şi un strop de îmlinire.

Elena I.

A fost o experienţă mirifică. Am simțit iubirea necondiționată, pacea şi liniștea sufletească cum curgeau în sus şi în jos prin corpul meu şi acum după o zi de la eveniment încă simt energia benefică în corp. Mulțumesc pentru oportunitatea de a participa la acest minunat eveniment.

Irina K.

A fost o experienţă unică! În prima sesiune i-am văzut aura, iar în a doua sesiune l-am văzut cum se desprinde de pe podium şi se ridică… Nu ştiu dacă energia care curgea prin mine din cap până în picioare, va avea vreun efect benefic asupra problemelor mele de sănătate, dar mă bucur din suflet că Dumnezeu (prin organizatori) mi-a dat şansa de a participa la acest eveniment. Mulţumesc!

Mirette T.

Eu am stat chiar în spatele tuturor scaunelor, în picioare, la 3 sesiuni. A fost minunat! Importantă era conexiunea mea cu el, mai puțin condiționată de locul în care mă aflam. Și da, în spate a privit cu insistență, mai ales la finele sesiunilor. Contează ceea ce fiecare experimentează, fără a se lăsa copleșit de ceva ce, pe moment, nu poate controla și nu ține de el. Dar, dacă există şi astfel de păreri, trebuie să se țină cont de ele, dacă este posibil.

Crista L.

…În legătură cu experiența trăită la Crystal Palace, pentru mine a fost ceva deosebit, aparte; prin prezența lui Braco am avut senzația că divinitatea însăși acționează prin el, mesajul interpretat mental de mine fiind că minunile sunt mult mai aproape de noi decât credem. Nu am avut cum să cred altfel pentru că, de cum am intrat în sala de așteptare am simțit același fenomen ca la Cinema Pro: un flux energetic (nu știu cum să-l traduc în cuvinte) evident, palpabil, în creștetul capului; la a treia sesiune, această senzație s-a amplificat după care a mai scăzut în intensitate și s-a risipit abia după ce am ajuns acasă, la vreo câteva ore. În paralel, la fiecare sesiune, în special la primele două, am simțit acea trăire copleșitoare, cu impulsul de a plânge fără oprire. Interesant este că la sesiunile online nu am simțit niciodată senzația asta ci altele, cum ar fi o căldură în dreptul inimii sau stomacului. Mi se pare fenomenal… sunt convinsă că Braco are o forță spirituală extraordinară. Cred că cel mai important impact cu Braco este însă acea frecvență spirituală pe care trebuie să te afli, fără să aștepți să-ți „dea ceva”; pur și simplu să te împărtășești prin privirea lui cu divinitatea… pur și simplu să crezi, să apreciezi, să deschizi practic ușa pentru a intra Lumina… care recunoaște zonele întunecate din sufletul și mintea noastră. Voi veni sigur pe 24 iunie, abia aștept; mă bucur că Braco va reveni în România… sunt momente unice pe care nu vreau, nu-mi permit să le pierd.

Monica G.

Braco, fratele mai mic al lui Ivica şi fratele nostru mai mare de Lumină
Da, pentru Ivica, Braco a fost ucenicul său, fratele mai mic, aşa cum l-a numit, „braco”, căruia i-a lăsat “moştenire” o parte din Darul sau Divin, pentru a-l duce mai departe în misiunea sa de a-şi ajuta semenii. Pentru noi însă, Braco este fratele nostru mai mare de Lumină. Remarcabilul om de cultură, Andrei Pleșu, afirma în cartea sa “Despre îngeri”, că aceștia sunt “frații noștri mai mari de Lumină”, „anvelopajul” nostru exterior. Plecând de la acestea, putem spune cu certitudine, că Braco este un înger în trup, pentru noi toți. El nu vorbește, nu analizează, nu cataloghează, nu dă sfaturi ci doar “infuzează” iubire, necondiționat, în tot ce-l inconjoară, fară preferințe.
La cea de-a treia întâlnire live cu Braco, am văzut scânteia Divină din ochii săi, o blândețe ne mai întâlnită şi un ocean de pace care m-au făcut să trăiesc un sentiment unic de împlinire, siguranță,de iubire fără margini, de parcă tot Universul încăpea în inima mea! A fost un moment în care toate grijile au dispărut, nu exista timp sau spațiu, deși fizic eram în sală. O dorință de a rămâne cât mai mult pe acele culmi înălțătoare, în Universul Divin.
Îți mulțumesc Braco!

Mihaela N.

Împărtăşiri de la întâlnirea din 04.03.2017 la Bucureşti.
Deşi fusesem şi în Februarie la o sesiune cu Braco, apoi în Martie pe 03.03.2017 la încă două sesiuni, am mers cu dorinţa aprigă de a fi alături de energia lui şi pe data de 04.03.2017, când la ultima sesiune la care am participat, în afara faptului că lacrimi îmi curgeau pe obraz şi în suflet ca la mama lor acasă, la un moment dat uitându-mă doar la el, cum de fapt m-am uitat tot timpul sesiunilor, am văzut aura de deasupra capului său şi la un moment dat în spatele său se făcea ca o alee alb-aurie care arăta de fapt de unde a venit el către noi. Trăiri intense şi fericite urmate de o curăţare energetică la nivelul capului, la cel de-al treilea ochi care a durat 2 săptămâni. Mulţumesc tuturor celor care au participat la aducerea acestui minunat suflet la noi acasă. Îl aştept cu drag şi în luna Iunie când s-a anunţat o nouă venire a lui Braco.

Daniela C.

Bună ziua,

Pe 3 martie am participat la prima sesiune cu Braco… Nu ştiam la ce să mă aştept, cu toate că auzisem şi citisem multe lucruri despre dânsul şi despre „Puterea tăcerii”. Când în sală şi-a făcut apariţia Dl. Profesor Doctor Dulcan mi-am zis: „E de bine…” şi de bine a fost.

Ce am trăit vă povestesc.
Ce am simţit, asta nu pot…
Încă de la filmul de prezentare reacţiile au început să apară… Au ieşit la suprafaţă dureri şi sentimente pe care le credeam, de mult, îngropate şi am simţit nevoia să plâng… Asta am şi făcut dar când Braco a intrat în sală lacrimile s-au oprit brusc… O arsură în plexul solar şi o durere pe partea stângă a capului, de o intensitate pe care nu am cunoscut-o până atunci.
Când a început să-şi plimbe privirea peste cei aflaţi în sală arsura şi durerea s-au amplificat dar odată ajuns în zona în care eu eram, imaginea s-a oprit (stop cadru) Braco nu mai era acel om care se urcase pe scena, îmbrăcat cu cămaşă albă, pantaloni gris-bleu şi pantofi sport, ci, pur şi simplu, o statuetă sculptată în lemn, de culoarea lemnului de măslin, înaltă de vreo 60-70cm şi nu şi-a luat privirea de la mine… Din acel moment, în sală, nu am mai fost decât eu şi acel Braco.
L-am privit, aproape fără să clipesc, până în momentul când s-a întors să coboare… Atunci a redevenit el… Era îmbrăcat la fel cum era când urcase…
A fost mai mult decât m-am aşteptat.
Arsura aceea din plexul solar a dispărut încă din sală, iar durerea de cap în timp. Menţionez că în zona abdomenului şi partea stângă a capului există probleme de sănătate. Asta a fost prima experienţă live cu Braco. Sper şi-mi doresc să nu fie singulară.
Îi mulţumesc lui Braco că există, mulţumesc organizatorilor şi nu în ultimul rând Lilianei şi lui Gabriel care mi-au facilitat această întâlnire.

Leocadia B.

Am fost la Braco pe 4 martie 2017. A fost extraordinar! I-am simţit energia de când am intrat în sala de aşteptare, lacrimile îmi curgeau pe obraji, fără să le pot opri. În momentul în care a ridicat privirea, am simţit o stare de pace şi de iubire necondiţionată, pentru ca mai apoi să-i văd aura. Am crezut că mi se pare şi m-am uitat la ceilalţi oameni şi le-am văzut şi lor aurele. A fost divin! Mulţumesc din suflet celor care l-au adus în România.

Oana S.

Aş dori să las o mărturie pro Braco în urma întâlnirii de sâmbătă, 4 martie, ora 12:30.

M-am gândit că aşa ar fi corect să transmit şi celorlalţi experienţa trăită în prezenţa sa. Am avut o reţinere, poate nejustificată, la început dar acum îmi dau seama că trebuie să se ştie, să se cunoască acest lucru, pentru ca dl. Braco să fie pentru toţi credibil, să fie întâmpinat cu multă încredere şi respect pentru misiunea asumată şi să fie urmat.

Formidabil! Fantastic! Fără precedent, pentru mine!

Privindu-l, am perceput la un moment dat o radiaţie luminoasă densă, de un alb strălucitor (câmpul său energetic, aura), care i-a înconjurat tot corpul, aceasta fiind deasupra chakra-ei coronare mai extinsă, de forma unei pere, locul unde, se presupune, are loc conectarea noastră la energia universală şi divină.

Sunt convinsă că aura sa este de un alb pur. Dar, spre surprinderea mea, toate persoanele aflate în câmpul meu vizual erau înconjurate de acelaşi halou alb strălucitor în jurul capului şi umerilor, de acel nimb carateristic sfinţilor din icoane. Şi mă întreb: cum e cu putinţă, pentru că o aură diferă de la o persoană la alta, ea are mai multe straturi în funcţie de trăsăturile de caracter ale persoanei. Poate că lumina care curgea din privirea lui spre noi, venită de SUS, a curăţat aurele personale, transformându-le în lumină albă, pură, strălucitoare… Înseamnă că toţi cei aflaţi în sală am primit această lumină strălucitoare în acele cinci minute, iar eu am primit harul de a vedea acest fenomen…

Acesta consider că a fost cadoul dăruit mie de dl. Braco… de care m-am bucurat în acele momente… Îi mulţumesc din suflet şi vă mulţumesc dumneavoastră care aţi organizat acest eveniment, aducând această fiinţă de lumină în ţara noastră. Aştept o nouă întâlnire cu dl. Braco, care să ne binecuvânteze cu tăcerea lui plină de dragoste pentru toţi oamenii de pe Terra.

Cuvintele, discursul, nu ar fi avut o putere mai mare decât această tăcere încărcată de harul primit de la Divinitate – dragostea pentru oameni şi lumină – şi plină, în acelaşi timp – de atâtea înţelesuri.
Tăcerea nu are în drumul ei obstacole… E tăcere… te pătrunde chiar dacă nu crezi în revelaţii, chiar dacă ai venit doar din curiozitate, chiar dacă eşti sceptic… Alegerea titlului „Puterea tăcerii” consider că este perfectă.

De pe chipul său se revarsă în cascadă Pace, Linişte, Blândeţe, Bunăvoinţă şi Lumină pe care am văzut-o cu ochii mei…

Vă urez lumină şi dragoste în viaţă!

Neacsa Z.

Într-adevăr privirea lui Braco te înalţă într-un univers divin, angelic, plin de puritate, de iubire şi compasiune… am simţit că el permite Forţei Divine a Iubirii să-l tranziteze către noi, este o iubire ce vine de dincolo de tot ce e omenesc şi vindecă acolo, profund în suflet!, relevând Spiritul şi legătura noastră moştenită şi veşnică cu Tatăl CERESC, dreptul nostru înnăscut de a fi copiii LUI şi de a beneficia de tot ce e bun şi binefăcător de la EL… AM SIMŢIT TOTUŞI ŞI UN DISCRET imbold de la Braco de a mă opri din a gândi pentru a mă deschide cu inima şi a tăcea total pentru a asculta şi a primi… cuvintele sunt prea puţine şi sărăcăcioase pentru a descrie bucuria şi pacea trăite în sesiunile live de pe internet în zilele de 7, 8, 9 februarie. MULŢUMESC!!!

A. S.

Cuvintele nu sunt suficiente pentru a reda trăirile pe care le-am avut la întâlnirea live cu Braco. Poate că nici titlul fimlului ”Puterea tăcerii” nu a fost ales întâmplător. Puterea iubirii transmise de Braco prin privirea sa este dincolo de cuvinte, este o lumină caldă care îţi redă pacea interioară, bucurie şi recunoştinţă faţă de Divin. Sf. Serafim de Sarov care a ales calea tăcerii pentru o perioadă de timp, aşa cum a făcut şi Braco, transmitea iubirea divină prin ochii săi blânzi şi calzi şi îi umplea de Duhul Sfânt pe semenii săi. În linişte suntem noi şi Dumnezeu. Atât! Prin Raza de Iubire pe care Braco ne-o trimite fiecăruia dintre noi şi tuturor să ”activăm” soarele din fiinţa noastră pentru a încălzi la rându-ne tot ceea ce ne înconjoară. Este sămânţa pe care fiecare dintre noi am primit-o în dar de la Dumnezeu şi care, într-o zi, poate deveni fruct aşa cum a spus Braco.

M. N.

La una din sesiunile de astăzi (9 februarie), când mi-am chemat părinţii pentru că urma Braco, am luat şi pisica să primească şi ea lumina lui. Şi deşi ea nu stă în braţe, mai ales că stăteam şi în picioare şi nu cred că avea o poziţie foarte comoda, s-a aşezat şi relaxat complet. Se lăsase foarte grea şi torcea. A stat cu privirea spre ecran cât timp a fost Braco, apoi abia după ce s-a terminat sesiunea a căscat şi s-a uitat spre mine pentru că nu prea înţelegea ea ce facem toţi trei nemişcaţi în picioare. Fără să înţeleagă şi ea a simţit pacea pe care o emană frăţiorul nostru drag. Nu-i aşa că e drăguţ?

Seraphinne Saqqara

Am auzit şi am citit atâtea lucruri frumoase şi interesante despre Braco. Curiozitatea care mă caracterizează în fiecare segment al vieţii mele, m-a făcut să iau decizia să mă duc şi eu la sesiunile lui.
Am plecat de-acasă într-o stare nu foarte bună, dar care pe parcurs s-a accentuat. Am ajuns la locul evenimentului şi am început să mă simt şi mai rău, cu toate că îmi luasem medicamentele. Primul impuls a fost să ies din sală, dar prietena mea a insistat să rămân. Am rămas.
În momentul în care Braco a intrat în sală, toate durerile au dispărut şi o stare de pace şi calm mi-a cuprins întreg corpul. Filmul despre Braco a avut un impact decisiv asupra mea.
La gazing, prietena mea îmi spune să scot şi fotografia soţului meu. Când Braco a ajuns cu privirea în dreptul meu, o stare de armonie, pe care nu o mai avusem de mult, şi o stare de plâns de bucurie m-a cuprins. Această stare am avut-o pe tot parcursul celor 3 sesiuni la care am fost prezentă. Starea de bucurie s-a păstrat pe tot parcursul serii, a zilei următoare şi sper că se va manifesta în toate zilele vieţii mele.
Prin tăcerea şi privirea lui Braco, Dumnezeu ne transmite fiecăruia ce crede că avem mai multă nevoie. Dumnezeu vindecă prin tăcerea şi privirea lui Braco.
Braco, un dar de la Dumnezeu. Braco (care se citeşte Braţo) este braţul lui Dumnezeu întins către noi. Mulţumesc lui Dumnezeu că şi-a întins braţul lui asupra noastră.
Mulţumesc Doamne!
Mulţumesc Braco că exişti!
Mulţumesc BracoRomânia că m-a ajutat să ajung acolo!
Doamne ajută!
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
Să învăţăm să tăcem ca să primim Daruri şi Haruri

C. N.

Am fost în sală la eveniment și pot spune că i-am simțit puterea de cum a intrat pe scenă, fără să-i întâlnesc neapărat privirea un timp neîntrerupt, cum am avut ocazia online. Pe scenă e greu să cuprindă cu privirea amănunțit toți participanții, dar am realizat că fluxul energetic răzbate oricum la sau prin fiecare din cei aflați în sală. Acum… nu știu ce au simțit alții, cred că impactul este diferit sau poate fi asemănător, în funcție, poate, de așteptările, afecțiunile sau credința fiecăruia. Eu personal am trăit două tipuri de senzații: senzația de copleșire emoțională: simțeam nevoia să plâng cu năduf (în general nu am un fond lacrimogen, plâng mai rar la lucruri cu potențial emoțional) și am mai simțit o pulsație de căldură în creștetul capului, senzație care s-a păstrat și după ce am ieșit de la eveniment, cam o oră, după care s-a disipat. Am trăit ceva unic, deosebit (inclusiv documentarul mi-a plăcut mult, foarte bine realizat).

M. G.

Mama mea, e un suflet deosebit ca noi toţi, dar de când o ştiu a fost tare încercată. Nu ştie să primească iubire… se sacrifică pentru ceilalţi dar nu într-un mod sănătos, dacă pot spune asta. Pe 31 ianuarie, când eu am participat pentru prima oară la o sesiune cu Braco eram după un mare scandal. Mama fiind cotropită de multe frici şi regrete şi tot felul de entităţi nefericite. Nu voia nici un fel de ajutor nici un fel de terapie de curăţare.
Pe 1 februarie dimineaţă era deja mai calmă, mai liniştită şi a cerut ajutor. Ba chiar a mers la terapeutul, maestrul şi prietena mea Cosette. Iar pe 4 martie vine cu noi la Braco.
Sigur, fără doar si poate, cu ajutorul lui Braco s-au curăţat anumite energii din mine şi prin mine din mama.
Va mulţumim vouă ca aţi pus în practică planul divin şi aţi făcut posibilă venirea lui Braco în Bucureşti.

A. A.

Braco a venit în România să îşi prezinte documentarul „Puterea Tăcerii”.
Tot ce pot să spun după acest eveniment incredibil, este că am găsit o tăcere pierdută de mulţi ani. O pace şi o inimă atât de plină de iubire.
Prezenţa lui a fost atât de puternică în sală, deşi eu nu l-am văzut până nu a urcat pe scenă. Şi când a urcat, părea că un mic corp uman era condus de un Spirit atât de mare şi puternic, că acoperea întreaga sală de cinema. Atât de puternic şi totuşi, cu o energie atât de plină de iubire şi smerenie.
Toată lumea ar trebui să-l cunoască. El ne ajută să ne găsim Sinele nostru adevărat, să ne amintim Sursa din noi.

Seraphinne Saqqara

Am fost în sală la eveniment și pot spune că i-am simțit puterea de cum a intrat pe scenă, fără să-i întâlnesc neapărat privirea un timp neîntrerupt, cum am avut ocazia online. Pe scenă e greu să cuprindă cu privirea amănunțit toți participanții dar am realizat că fluxul energetic răzbate oricum la sau prin fiecare din cei aflați în sală. Acum… nu știu ce au simțit alții, cred că impactul este diferit sau poate fi asemănător, în funcție, poate, de așteptările, afecțiunile sau credința fiecăruia. Eu personal am trăit două tipuri de senzații: senzația de copleșire emoțională: simțeam nevoia să plâng cu năduf (în general nu am un fond lacrimogen, plâng mai rar la lucruri cu potențial emoțional), și am mai simțit o pulsație de căldură în creștetul capului, senzație care s-a păstrat și după ce am ieșit de la eveniment, cam o oră, după care s-a disipat. Am trăit ceva unic, deosebit. (Inclusiv documentarul mi-a plăcut mult, foarte bine realizat).

Monica G.

Privirea lui Braco

Din Croaţia frumoasă
Braco la noi a sosit,
Cu privirea lui duioasă
Ca şi cerul nesfârşit,
Ca întinderea de ape
Şi ca razele din soare
Ochii lui ca două stele
Faţa lui precum o floare
Sufletul ca iasomia
Ca floarea de busuioc
Să îl văd măcar odată
Să-l îmbrăţisez cu dor.
Căci el prin lume colindă
Precum apa de izvor
Din zori pâna-n asfinţit
Ne dă pace, ajutor.
Braco, Braco nu uita
Că te aşteptăm mereu.
Scăldaţi in privirea ta
Uităm tot ce este greu
Îmi doresc să vii odată
Să te strâng la piept cu dor
Soarele din a ta faţă
Să pogoare binişor
Drept în sufletele noastre
Buni şi drepţi să fim mereu
Ancoraţi în nemurire
La un loc cu Dumnezeu.

Elena Kaluczi

Pentru Braco şi lumina din sufletul lui

De prin zările albastre,
Braco la noi a sosit
Cu lumina lui din soare
Şi un zâmbet nesfârşit.
Prin tăcere şi iubire
El ne-a adunat acum
Să dăm răul la o parte
Să începem un alt drum.
Prin lumină şi speranţă
Braco ne poartă mereu
Şi ne luminează calea
Către cer, spre Dumnezeu.
De prin cer din alte ţărmuri
Din zori până-n asfinţit
Eu simt mângâierea vieţii
Şi îi spun bine ai venit!
Braco cu a lui lumina
A venit pe acest pământ.
Noi îi dăm pâine şi sare
Şi îi spunem cu iubire
Braco revino oricând!

Te iubesc Braco pentru ceea ce eşti… un suflet de copil veşnic tânăr.

Elena Kaluczi

Bună… Vreau să vă împărtăşesc experienţa mea în ceea ce-l priveşte pe Braco.
Am auzit de mult de Braco de la sora mea care stă în Croaţia şi prin căsătoria cu soţul ei a devenit rudă cu Braco. Sora mea… mi-a povestit despre Braco. Însă eu la început am fost reticentă… destinul a făcut ca într-o perioadă neplăcută a vieţii mele mai exact în urma cu 3 ani jumate sau chiar 4 am plecat la sora mea în Croaţia. Aici am avut ocazia să-l cunosc personal acasă la sora mea. Mi-am dat seama că este o persoană simplă… modestă… am schimbat câteva cuvinte cu el în limba engleză neştiind limba croată. Am aflat că urmează să ţină o şedinţă de gazing peste câteva zile. În acea noapte am auzit o voce interioară care îmi spunea că trebuie să merg şi eu acolo… la acea şedinţă. Nu am dormit toată noaptea. Viaţa mea personală era un haos total… urma să mă despart de soţul meu… acesta fiind motivul pentru care am ajuns în Croaţia la sora mea… pentru refugiu. A venit şi ziua în care urma să aibă loc respectiva şedinţă şi eu mă tot gândeam la acea voce care mă împingea să merg. Am decis să merg… când am ajuns acolo, era o mulţime de oameni cu flori în mână… povestind despre Braco şi experienţele proprii cu el… nu îmi venea să cred ce vorbeau, dar nu puteau toţi să mintă mă gandeam eu. După un timp a sosit momentul să intre grupul din care făceam parte şi eu… toţi erau nerăbdători… eu nu îmi puteam explica… dar aveam emoţii… şi am intrat… toţi ţineau în mână poze cu cei dragi pentru care se rugau… am scos şi eu o poză cu familia mea… a apărut şi Braco… era linişte… şi a început o muzică angelică… apoi Braco a ridicat privirea şi a început să se uite la oamenii din sală. Am simţit cum mă fixează cu privirea… şi parcă am auzit aceeaşi voce pe care o auzisem în acea noapte şi îmi zicea… stai liniştită totul va fi bine… vei vedea… eu ţineam poza în mână dar nu mai vedeam nimic… am izbucnit în plâns… fără să vreau… fără să mă pot opri… am plâns în hohote… simţeam cum sufletul meu se eliberează ca şi cum el mi-ar fi luat durerea din suflet… mi s-au tăiat picioarele şi efectiv nu le mai simţeam… parcă pluteam… nu mi-a venit să cred… nu am mai experimentat niciodată aşa ceva… eu continuam să plâng… iar în momentul în care şedinţa a luat sfârşit… m-am oprit din plâns instantaneu. La sfârşit asistenta lui Braco m-a întrebat dacă am mai avut asemenea experienţă cu Braco… i-am zis că nu… atunci m-a întrebat cum am aflat de el… conversaţia noastră era în limba engleză. A fost uimită să afle că eram din România şi mai ales că ştiam de mult despre el. În sfârşit vreau să vă spun că după o vreme… chiar dacă soţul meu şi eu am divorţat… după un timp ne-am împăcat… sunt aproape 3 ani de atunci, iar acum avem o minunată fetiţă de 5 luni… pe care mi-am dorit o dintotdeauna… Eu mai am doi copii… o fată de 16 ani şi un băiat de 12 ani… m-am chinuit enorm să mai avem un copil… o fetiţă îmi doream… am rămas însărcinată de două ori şi am pierdut ambele sarcini… acum însă dorinţele mele au devenit realitate. Oare a avut ceva de-a face cu asta Braco? Îţi mulţumesc din suflet Braco!!!

M.L.

Cunoştinţa mea americană, mai bine de un an încerca sa îşi cumpere o casă, după ce apartamentul în care stătea cu chirie urma să se vândă la sfârşitul lui august, anul trecut. Nicicum nu a găsit o casă potrivită, ori a fost prea scumpă, ori zona nu era potrivită, dar totdeauna a fost ceva ce l-a împiedicat să cumpere. La 1 septembrie, după ce apartamentul a fost vândut, cunoştinţa mea a călătorit dintr-un stat în altul, căutând casă şi dormind de multe ori în maşină sau la moteluri. La început de decembrie mi-a scris un email disperat. Nu ştia ce sa mai facă, nu găsea niciunde casa potrivită, nici măcar apartament de închiriat care sa îi placă. A fost necăjit şi pentru faptul că nu îşi putea publica cartea pe amazon înainte de Crăciun cum şi-a propus, pentru că el fiind pe drum tot timpul, nu putea lucra, iar doamna care îi promisese că îl va ajuta, primise ceva urgent de lucru şi până în ianuarie nici nu putea fi vorba să-l ajute.
La 13 decembrie în timpul livestream-ului din Rusia cu Braco, am pus poza cunoştinţei mele în faţa laptopului pe timpul sesiunilor. Nu i-am spus nimic despre faptul că fotografia lui a luat parte la sesiunile cu Braco.
La 15 decembrie mi-a scris bucuros, că în sfârşit îmi poate da o veste bună. Doamna l-a anunţat cu puţin timp în urmă, că a publicat cu succes cartea pe amazon. Întâmplător lucrarea ei a fost amânată cu 2 săptămâni şi a avut timp de la o zi la alta sa îi facă ebook-ul şi să îl şi publice pe amazon.
Ieri, 20 ianuarie am primit alt email de la el, în care mi-a spus, că nu ştie ce minune s-a întâmplat, dar şi-a cumpărat o casă, exact aşa cum şi-a dorit, într-un cartier liniştit, iar preţul a fost mult mai mic decât ar fi avut intenţia să ofere pentru ea. În plus, proprietarul i-a spus că nu trebuie să aştepte până se vor finaliza actele şi poate să se mute imediat în casă; mi-a spus ca inca mai are si alte veşti bune să îmi dea.
Eu cred că rezultatele obţinute de el în aşa timp scurt se datorează faptului că i-am pus poza în faţa ecranului pe timpul sesiunilor cu Braco. El nici acum nu ştie acest lucru, pentru că nu i-am spus încă, aşa că eu îi mulţumesc lui Braco pentru ajutorul dat.

Viorica V. V.

În 30.01.2015, am simţit chemarea de a-l cunoaşte pe Braco, totul s-a legat rapid, am obţinut informaţii despre Viena 08.02.2015. Organizat, plecat. Am ajuns la Viena plină de emoţii, însă aveam o certitudine că sunt acolo unde trebuie, că nimic nu e întâmplător, că ce e menit să se întâmple, se întâmplă. Menţionez că nu am anumite suferinţe fizice, am un job bun, unde să locuiesc, un copil sănătos minunat. Însă nu asta aşteptam de la Braco.
Am ajuns la 5:30 dimineaţă, urmând o aşteptare de câteva ore până la orele 8:00 prima sesiune, unde am avut nr 16.
…. Odată ce Braco a intrat în sală, parcă simţeam cum sala plutea, iar când i-am întâlnit privirea, a fost ca şi o spovedanie, lacrimile m-au cuprins, după care am simţit o moleşeală în picioare şi brusc o înălţare ca şi cum aş pluti, învăluită în iubire, pe aripi de porumbei… Am simţit cu adevărat iubirea divină, m-am încărcat energetic, atât cât mi-a fost permis… Ne-am aşezat, tăcuţi, plini de uimire, parcă nici nu puteam să ne privim în ochi, eram noi fiecare cu Dumnezeu, încă ne copleşea momentul, trăirile îţi luau răsuflarea şi, dintr-o dată, m-am trezit cu doamna ce prezenta evenimentul în dreptul meu, luându-mi interviu… nu vorbeam germana, nici engleza foarte bine, însă am reuşit din calmul meu sa-i spun ca sunt româncă, că sunt pentru prima oară la Braco şi că am simţit o mare emoţie înălţătoare. Cam atâtea cuvinte am avut. Pot spune că acum, la câteva zile, încă plutesc de fericire şi de iubire. Ce simt să spun e că la Braco nu trebuie să meargă doar cei bolnavi, ci orşicine; este un spirit atât de înalt, ce îţi permite să te conectezi la energia divină. Acolo m-am redescoperit pe mine cea adevarată, am cunoscut iubirea şi sublimul, iar pozele de după sunt dovada vie. Vă doresc tuturor iubire şi lumină.

Monica I. M.

Puteţi împărtăşi experienţele trăite în timpul sesiunilor cu Braco trimiţându-ne un email la adresa contact@bracoromania.ro. Vom posta mesajele dumneavoastră fără a publica adresa de e-mail. Vă mulţumim!