Vocea lui Braco – audiţie

| 10 septembrie 2017

Primeşte Darul, experimentează şi împărtăşeşte!

Până nu demult, Vocea lui Braco putea fi audiată doar la Centrul său din Srebrnjak 1, Zagreb, Croaţia. Cu mare bucurie vă anunţăm că acest tip de eveniment se va desfăşura şi în România, în premieră, sâmbătă, 30 septembrie de la ora 10:30, la Sala Palatului, în cadrul ediţiei de toamnă a festivalului Body Mind Spirit.

Întâlnirea cu Darul lui Braco a însemnat, pentru sute de mii de oameni, un punct important pe drumul vieţii lor, un punct de la care, au început să apară schimbări în bine, nu de puţine ori în situaţii aparent fără ieşire.

Braco a început să manifeste acest Dar după plecarea din această lume a mentorului său Ivica Prokić, în anul 1995. De atunci el continuă să ajute oamenii fără încetare, fiind cunoscut mai mult pentru sesiunile sale de “gazing”, în care priveşte în tăcere câteva minute, grupul de persoane aflat în faţa sa.

Însă Darul său se manifestă nu doar prin privire, ci şi prin voce. Braco este invitat în foarte multe ţări pentru a susţine sesiuni live cu public, iar atunci când nu este prezent la centrul său din Zagreb, vizitatorii pot audia înregistrarea cu vocea sa, în care Braco transmite un mesaj puternic, atât din punct de vedere informaţional, dar mai ales energetic, vorbind în limba sa nativă.

„Vocea lui Braco este amprenta câmpului energetic al Divinului. O forță a vieţii îi imprimă vocea […] Mesajul […] dat oamenilor […] are aceeași putere ca și privirea, pentru că amprenta Divinului iubitor se află în însăși vocea sa.”Dr. Jan Ellison, SUA

Don Estes, fondatorul companiei InnerSense (o organizație care studiază modul în care diferite sunete și vibrații afectează corpul uman) a înregistrat vocea lui Braco în studioul său, apoi a realizat o analiză vocala a armonicilor lui Braco, trecând înregistrarea printr-un supercomputer. Analiza a arătat faptul că vocea lui Braco conține 621 de unități de energie, ceea ce depăşeşte limita normală (de regulă numărul acestor unităţi este de 350 – 400).

„Astăzi voi ascultaţi vocea mea, altă dată mă veţi vedea – și atunci voi încerca să vă transmit prin privirea mea ceea ce meritaţi, în același mod, în același moment, cu aceeași dragoste! Nu este important dacă mă ascultaţi sau dacă mă priviţi, deoarece obțineți întotdeauna același lucru și ceea ce trebuie să primiţi este chiar aici!”Braco

Mii de oameni au afirmat că au avut parte de vindecări miraculoase si schimbări pozitive în viaţa lor, audiind Vocea lui Braco. Au venit să experimenteze acest Dar, lipsiţi de orice speranţă şi au avut bucuria de a găsi în acest mod, rezolvarea problemelor lor, aşa cum reiese din numeroasele testimoniale trimise de către participanţi, o mică parte dintre acestea fiind postate pe site-ul oficial www.Braco.me (în limba engleză, german sau rusă) şi pe pagina în limba română Braco Romania.

Una dintre multele mărturii despre puternicul efect pe care-l poate avea Vocea lui Braco, este cea a lui Zorica Simic din Croația: „La începutul celei de-a doua sarcini, am fost la medic pentru o verificare. Când a făcut ecografia, a găsit o tumoare de 2 mm pe gâtul bebelușului și mi-a recomandat să fac imediat un avort. Am fost în stare de șoc. Un alt doctor a confirmat, din păcate, acest lucru și a dat același diagnostic – nu exista nici o șansă ca acest copil să se nască normal. M-am grăbit să ajung la Centrul din Zagreb pentru că am avut încrederea că Braco mă va ajuta. El nu a fost acolo în acea zi, dar a fost Vocea. În timp ce ascultam Vocea, am avut reacții puternice și a trebuit să mă ajute să ies din cameră. Ce s-a întâmplat în continuare a fost un miracol! Următoarea ecografie a arătat că bebelușul este complet normal, nu mai existau urmele nici unei tumori. Astăzi sunt mama unui minunat băiat luminos și îi mulțumesc lui Braco pentru că, dacă el nu ar fi existat, nu ar fi existat fiul meu.”

Mentorul lui Braco, Ivica Prokić afirma:
„Aș dori să adaug că oamenii care cred în viitor vor obține atât de mult pe cât cred ei – cu cât crezi mai mult, cu atât vei primi mai mult.” – din “Profețiile lui Ivica Prokić”, octombrie 1994

Singura recomandare pentru cei care doresc să participe la acest eveniment, este aceea de a veni încrezători, cu inima deschisă, doar cu gânduri şi emoţii pozitive. În acest fel se vor afla la un nivel de frecvenţă la care vor putea intra în rezonanţă cu Darul şi astfel, vor putea primi ceea ce le este menit în acel moment din viaţa lor.

Participarea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile – sala are o capacitate de 100 locuri) şi nu este necesar să faceţi o rezervare.

Aşadar, dacă doriţi să schimbaţi ceva în viaţa voastră, a celor dragi sau pur şi simplu sunteţi curioşi să aflaţi cum percepeţi acest Dar şi ce beneficii vă poate aduce, vă aşteptăm cu drag sâmbătă, 30 septembrie, la Sala palatului, etaj 1, Sala B, de la ora 10:30 până la 12:20, timp în care se vor derula 3 sesiuni.

Categorie: Evenimente în România, Noutăţi

Comentariile sunt oprite.